Descobreix L’Escala

Aquest balneari, la població del qual es pot multiplicar per 10 durant els mesos de juliol i agost, s’ha desenvolupat al voltant del poble que és una aglomeració nascuda d’un antic districte pesquer i fins i tot als seus inicis d’algunes casetes de pescadors, origen de els quals es remunta al segle XVII.

La Escala és un municipi de la comarca de l’Alt Empordà de la província de Girona a Catalunya Espanya . La Escala és un balneari català, situat a la costa mediterrània, es troba a la part sud del Golf de Roses ia la costa de la Costa Brava. L’economia tradicional es basa principalment en la pesca i l’especialitat culinària local és l’anxova i la principal activitat econòmica ara es troba al sector turístic.

CENTRE HISTÒRIC

L’Escala és un balneari català a la Mediterrània. Està ubicat a la part sud del camp de golf Roses ia la costa de la Costa Brava.

Aquest balneari, la població del qual es pot multiplicar per 10 durant els mesos de juliol i agost, es va desenvolupar al voltant del llogaret, que és una aglomeració nascuda d’un antic barri de pescadors i fins i tot al principi d’unes poques cabanes de pescadors. l’origen del qual es remunta al segle XVII (al voltant de 1660).

El centre històric sens dubte mereix estar entre les etapes obligatòries d’un viatge a L’Escala.

RIELLS

Gràcia a les aigües poc profundes, Riells sempre ha estat una zona de bany ideal per a tota la família.

Aquest lloc ofereix un llarg passeig de vianants, ple de botigues, bars, restaurants. A l’estiu, moltes activitats tenen lloc i un mercat d’artesania s’instal·la a la tarda.

Al costat, es pot veure el port pesquer i esportiu actual de L’Escala i, una mica més enllà, l’àrea de Planasses i Salpatx.

PASSEIG D'EMPURIES

El Passeig Empúries, inaugurat el 1992 amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona, connecta Sant Martí d’Empúries amb el nucli urbà de l’Escala. És un passeig per a vianants i ciclistes d’uns dos quilòmetres al llarg de la costa d’Empúries, passant per llocs tan interessants com el lloc grecoromà d’Empúries, el Moll Grec o l’espectacular mirador de Coves, entre d’altres

MONTGÓ

Montgó Cove es troba a la zona sud d’Escala. És una cala de sorra blanca i fina de l’erosió calcària de Montgrí, protegida per Punta Milà i Punta Montgó. És una àrea compartida entre, per una banda, les segones vivendes i, de l’altra, una àrea integrada al Parc Natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter. Al llarg dels municipis de L’Escala i Torroella de Montgrí, també trobareu nombrosos restaurants i bars en aquesta zona.

EL PORT

El Port La Clota, el nostre tranquil port està ubicat al sud del camp de golf de Roses La situació és realment privilegiada, »davant del mar, amb vistes impressionants, ofereix les condicions òptimes per gaudir de la nàutica i els esports d’El mar, però també pot ser el punt de partida de les nombroses activitats turístiques que ofereix la regió d´Empordà, riques en monuments històrics i museus, paisatges i gastronomia.

error: Oups, cette photo appartient à immo17130lescala.com!!