AGENÇ IMMO 17130 L’ESCALA SL. Avís legal

Benvingut a la nostra pàgina web allotjada sota la URL https://immo17130lescala.com, d’ara endavant la pàgina web. A continuació, us exposem els termes i condicions d’utilització de la web que recomanem llegir abans de començar a navegar-hi, ja que qualsevol utilització contrària a l’aquí prevista és susceptible de generar responsabilitats. En aquest text ens referirem indistintament a AGENCE IMMO 17130 L’ESCALA SL, o al TITULAR de la web, sent ambdós sinònims.

1.Dades identificatives del titular de la web
En compliment amb el deure informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, us informem de les dades del TITULAR del web:

AGENCE IMMO 17130 L’ESCALA SL
NIF B55338891​​​​​​
AV. MONTGÓ 6
17130 L’ESCALA
Telèfon de contacte 669430806
Adreça electrònica de contacte immo17130lescala@gmail.com
Aquesta empresa es troba inscrita al Registre Mercantil de Girona Tom 3236, Foli 23, Full GI65184.
Número de registre API CATALUNYA 5270.

2. Condicions d’accés, utilització i funcionament de la pàgina web
L’accés a la pàgina web és lliure. Com a usuari de la web ha de fer en tot moment un ús adequat de la mateixa i dels continguts que inclou, respectant en tot moment la legalitat vigent i els drets de propietat del titular. Queda prohibit que tot usuari o tercer realitzi qualsevol acció (inclusivament introducció o difusió de virus informàtics) que provoqui danys o alteracions als continguts de la pàgina web, així com intervingui o provoqui alteracions al correu electrònic, reservant-se EL TITULAR el dret a excloure l’accés a la pàgina web a qualsevol usuari que infringeixi aquesta prohibició.
En tot cas, ens reservem el dret a suspendre temporalment, i sense necessitat de previ avís als usuaris, l’accessibilitat a la nostra pàgina web en cas d’efectuar operacions de manteniment, reparació, actualització o millora dels serveis, informacions i continguts, així com a modificar o actualitzar les informacions, els continguts i les condicions d’accés de la mateixa.
En la mesura que això sigui raonablement possible, les actualitzacions de manteniment es programaran en horaris de baixa afluència, sens perjudici de la facultat discrecional d’AGENCE IMMO 17130 L’ESCALA SL per dur-ho a terme en qualsevol moment.

3. Enllaços
La nostra Web, de vegades, pot contenir, enllaços o hipervincles cap a altres llocs d’Internet, EL TITULAR no exercirà cap mena de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas EL TITULAR assumirà cap responsabilitat pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests. hipervincles o altres llocs dInternet. Igualment, la inclusió d’aquestes connexions externes no implicarà cap mena d’associació, fusió o participació entre AGENCE IMMO 17130 L’ESCALA SL amb les entitats connectades. Les relacions comercials amb els clients es regiran per les condicions generals, que, si escau, s’estableixin amb el titular del web en un document específic a aquest efecte, o pels pactes concrets que es puguin establir amb els clients.

4. Propietat industrial i intel·lectual
Tots els continguts de la present pàgina web (a títol enunciatiu i no limitatiu, bases de dades, textos, marques, noms comercials, àudio, logotips, signes distintius, animacions, imatges, vídeos, dissenys, estructura de la pàgina, etc.) són titularitat d’AGENCE IMMO 17130 L’ESCALA SL o han estat cedits al TITULAR de la WEB pel seu ús. La utilització de la nostra Web no confereix als usuaris cap dret d’explotació de cap classe ni la seva titularitat sobre els seus continguts, així com tampoc la seva propietat intel·lectual i/o industrial.
Queda totalment prohibida la transformació, reproducció, explotació, distribució, comunicació pública i/o cessió, ja sigui a títol onerós o gratuït, de qualsevol dels continguts de la pàgina web.
AGENCE IMMO 17130 L’ESCALA SL fa expressa reserva davant dels usuaris i altres tercers de l’exercici de totes les accions que emparin els seus legítims drets de propietat intel·lectual i industrial.

5.Dades de caràcter personal – Política de Privadesa
A continuació us detallem la informació bàsica relativa a la nostra política de tractament de dades personals que podeu ampliar https://immo17130lescala.com/politica-de-confidencialitat/ :

Responsable del Tractament AGENCE IMMO 17130 L’ESCALA SL
Finalitats : Gestió administrativa i comercial
Base Legitimadora : Execució dun contracte. Consentiment de linteressat.
Destinataris : El responsable del tractament i encarregats degudament autoritzats.
Drets : Accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació, oposició al tractament.
Informació addicional https://immo17130lescala.com/politica-de-confidencialitat/

6. Legislació i jurisdicció aplicable
Els possibles conflictes en relació amb aquest avís legal es resoldran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol i de la Comunitat Autònoma de Catalunya i els Jutjats de Girona seran els únics competents perquè en prengueu coneixement. Tota persona usuària de la web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi l’accés, accepta el compliment i respecta aquesta clàusula amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.
Copyright 15/03/2022.AGENCE IMMO 17130 L’ESCALA SL.

error: Oups, cette photo appartient à immo17130lescala.com!!